top of page
  • Снимка на автораAmnesty International Bulgaria

Отворена позиция: Изпълнителен директор за Амнести Интернешънъл България

Актуализирано: 11.01
Изпълнителен директор – Амнести Интернешънъл България

Позицията е базирана в София


Амнести Интернешънъл е глобално движение от над 10 милиона души, които се борят за бъдеще, в което правата на човека са зачитани от всички. Обединени от своята споделена човечност, ние вярваме, че имаме силата да създадем положителна промяна.


Във връзка със създаването и развитието на нова структура на Амнести Интернешънъл в България, търсим своя пръв изпълнителен директор. Това е вълнуваща възможност за професионалист, отдаден на темата за правата на човека, с изявени лидерски качества и готовност да приеме предизвикателството да работи за разширяване на масовото присъствие и дейностите на организацията в България.


Основната роля на изпълнителния директор ще бъде (в сътрудничество с Управителния съвет) да гарантира ефективността на Амнести Интернешънъл в България чрез: 

  • разработване на стабилни организационни процеси и процедури; 

  • разширяване на работата в подкрепа на правата на човека и увеличаване на членската база и броя активисти на организацията; 

  • подобряване на публичния образ на организацията и развитие на стратегиите за застъпничество; 

  • Изграждане на партньорства с местни организации, работещи в сферата на правата на човека, и създаване на силни връзки с гражданското общество; 

  • Засилване на обществената ангажираност в подкрепа на правата на човека. Търсен профил: Търсим иновативен и приобщаващ лидер с предишен професионален опит на ръководна позиция и доказан интерес към правата на човека. В допълнение към изискването за предишен опит с работа по проблемите на правата на човека, очакваме да имате опит с работа в комплексни организации, както и отлични познания и опит в управлението на хора и прилагането лидерски подходи и практики. От изпълнителния директор ще се изисква високо ниво на ангажираност и способност за ефективно сътрудничество с всички членове и активисти на организацията, както и с външни партньори и други заинтересовани страни. Условия на работа: Стартова заплата от 5000 лева бруто, която ще се преразглежда на годишна база. Предлагаме договор с 3-годишен срок с възможност за удължаване и с 6-месечен изпитателен срок в полза на работодателя. Позицията ще изисква възможност за пътуване в чужбина на нерегулярна база.


За да кандидатствате, изпратете на английски език своя актуална автобиография, мотивационно писмо и контактите на двама контакти-референти на hr@amnesty.bg. Може да намерите длъжностната характеристика тук.


Крайният срок за кандидатстване е 23:59 ч. на 26 януари 2024 г.

1040 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page